Logo Robbert van Rooijen

Diensten

Robbert van Rooijen levert als all-round ambachtsman dak- en gevelafwerkingen in diverse materialen en uitvoeringen. Elke klus vraagt om een specifiek materiaal. Niet altijd alleen maar technisch, maar ook esthetisch. In dat laatste geval is een hechte samenwerking met de architect van belang. Maar ook bij monumentale restauraties is een goede samenwerking met de verantwoordelijke instanties belangrijk. Robbert van Rooijen is in staat om met alle betrokken partijen tot een geschikte uitvoering van het project te komen.

U kunt hem ook inzetten op klussen waar de monteurs van andere bedrijven moeten worden begeleid en geschoold in specialistische technieken of materialen. Als meewerkend voorman, of als opleider.
En wanneer de aannemer van het project een uitvoeringsadvies nodig heeft, of een deelbegroting wil laten maken voor het onderdeel dak- en gevelafwerking, dan is Robbert de aangewezen ambachtsman.

Zink

Zink

Metalen worden al eeuwen lang toegepast in de bouw, vanwege hun betrouwbare en duurzame karakter maar zeker ook vanwege hun specifieke schoonheid. Zink wordt dan ook door architecten vaak verwerkt in opvallende ontwerpen.

Meer informatie

Lood

Lood

Dit metaal werd in het verleden vaak toegepast bij de bekleding van onder andere kerk- en klokkentorens. Door de flexibiliteit van het materiaal zijn ingewikkelde vormen gemakkelijk te bekleden.

Meer informatie

koper

koper

Het materiaal koper biedt vele voordelen in duurzaamheid en gemak in de verwerking. Koper biedt de unieke ontwerpmogelijkheden die steeds belangrijker worden in moderne architectuur.

Meer informatie

Ornamenten

Ornamenten

Onder ornamenten verstaan wij alle eindstukken op een dak of aan een gevel. Het zijn de aansprekende zichtelementen in de afwerking. U moet dan denken aan torentjes, windwijzers, schoorsteenkappen, dak einden, ventilatiekanalen, sierelementen, etc.

Meer informatie

Natuurleien

Natuurleien

Natuurleien vormen al eeuwenlang een perfecte bedekking voor dak en gevel. Leisteen is een duurzame, waterdichte bekleding met veel allure. Dit kleigesteente leent zich uitstekend voor duurzame bouw.

Meer informatie