Logo Robbert van Rooijen

Profiel

Robbert van Rooijen is een echte ‘self made’ ambachtsman. Hij startte al heel jong als leerling bij verschillende technische bedrijven. Robbert is voorheen werkzaam geweest bij bedrijven met een goede reputatie in hun vakgebied. In de praktijk heeft hij zich ontwikkeld tot een specialist in zeer hoogwaardige dak- en gevelafwerking. Hij staat bekend als ‘mister koper’. In die branche heeft hij een aantal revolutionaire innovaties op zijn naam staan.

In 2014 maakt hij de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Als echte ambachtsman is hij zich gaan toeleggen op restauratiewerk en leidt hij werknemers van aannemerijen en loodgietersbedrijven op om dat vakmanschap over te dragen. Daarnaast adviseert hij alle partijen die werkzaam zijn in deze branche wanneer zij voor een uitdaging staan. Niets zo gek of Robbert heeft het al eens gedaan.

Robbert van Rooijen heeft een eigen werkplaats waar veel van de halfproducten kunnen worden voorbereid, zodat op locatie sneller afgemonteerd kan worden. Hier worden ook productinnovaties uitgedacht en getest.

Mooi zichtwerk maken en lekker buiten op grote hoogte je werk kunnen doen. Dat is waar deze vakman voor staat. Redenen genoeg om eens contact op te nemen voor een persoonlijke kennismaking;

Robbert van Rooijen

Tonnenbergherhout 64
3845 HD Harderwijk
06 20567053
info@robbertvanrooijen.nl

 

 

 

 

Linda TV  ook goedemorgen! ( Linda de Mol )